Er zijn nieuwe activciteiten 


Hier zie je drie van onze activiteiten. Beter (W)eten heeft een groot aantal workshops, interactieve lessen en trainingen, te veel om op deze website te zetten. Een specifieke vraag? Neem contact met ons op!
[email protected]
06 - 29 86 00 19

Beter (W)eten verzorgt ook activiteiten op maat.
Neem hiervoor contact met ons op!

Wat vinden anderen?

Daniëlle Roffel, Martinus Collenge


Voor de 4e klassen VMBO heeft Sil de gastles “Verborgen suikers” gegeven. Dit was mooi passend bij het project Gezonde Voeding, waarin leerlingen op zoek gaan naar hun eigen voedingsgewoonten.
Sil heeft de les aangepast aan de Covid-richtlijnen, maar hield het ook levendig en actief.
Leerlingen waren betrokken, enthousiast en open. Vooral credits voor Sil die zelf open en betrokken is ‘je krijgt wat je geeft’ zelfs in één enkele les. Mooi om te zien dat hij in een korte tijd de aandacht van de leerlingen weet te vangen en ze laat nadenken over hun voeding.
Aanrader! 

Clusius College Alkmaar mbo

"Positief ingesteld en prettig in de omgang. Een jongen die ontzettend veel weet van voeding, dat merk je wel. Hij is een voorbeeld voor anderen en daagt je uit om zelf dieper op de stof in te gaan."

Paulus Mavo vmbo

"Naast de kennisoverdracht heeft Sil ook als een uitstekend rolmodel voor onze leerlingen gefunctioneerd! We zijn je enorm dankbaar en hopen dat we je nog vaker kunnen contacten voor soortgelijke opdrachten." 

Studers

"We hebben als werknemers vele leuke, nieuwe en inspirerende tips gekregen over gezonde voeding. Daarnaast kregen we ook tips over onze werkhouding. Het was een inspirerende workshop met leuke interactie. Zeker een aanrader!" 

Contactinformatie

E-mail:              [email protected]
Telefoon:         +31 6 2986 0019
Regio:                Noord-Holland