Power Pannenkoek!


Waarom de pannenkoek?

Iedereen houdt van pannenkoeken! Pannenkoeken worden vaak als ongezond gezien, maar is dat wel terecht? 

Pannenkoeken hebben een klein aantal herkenbare en simpele ingrediënten: bloem, volle melk, eieren, boter om in te bakken en stroop of poedersuiker als topping. 
Deze ingrediënten kunnen heel makkelijk vervangen worden door gezonde opties: witte bloem wordt volkoren meel, volle melk wordt halfvolle melk of plantaardige melk, bakken in boter wordt bakken in olijfolie en stroop wordt een zelfgemaakte fruitmoes!

Op een leuke manier leren leerlingen wat het verschil is tussen deze ingrediënten en waarom de een ongezond is en de andere juist heel gezond. Ze leren dat een gezonde maaltijd helemaal niet minder lekker hoeft te zijn en dat het ontzettend leuk is om zelf te koken!

Ik wil deze workshop! 

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! In het vak 'Bericht' kun je achterlaten op welk moment we je het beste telefonisch kunnen bereiken. 

Je kan ons natuurlijk ook zelf benaderen:
📞 06 - 29 86 00 19
✉️ Sil@beterwetenvoorlichtingen.nl

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.